Nieuwsbrief  

Wilt u steeds het laatste nieuws, promoties ... snel ontvangen per email?

Schrijf u dan vandaag nog in op ROSCO informeert.

Archief ROSCO nieuwsbrieven


Klanten login


Nieuwe gebruiker...
nl | fr | de

Fotoboek

BATIBOUW 2012

Dit jaar was ROSCO terug aanwezig op de BATIBOUW 2011. Er was veel belangstelling voor onze producten en diensten.

ROSCO was dit jaar ook deelnemer voor de INNOVATION AWARD.

Bekijk de foto's .... 

VSK 2011

Bekijk de foto's van de 2e editie van VSK in België waar ROSCO genomineerd werd voor "Most Innovative Presentation".  

BATIMAT 2011

Dit jaar was ROSCO aanwezig op de grootste bouwbeurs van Frankrijk, BATIMAT 2011. Er was veel belangstelling voor onze producten en diensten. Bekijk de foto's .... 

ROSCO TEAMBUILDING 2011

Stefan Rosiers stuurde op maandag 1 augustus zijn personeel op teambuilding naar “Rome”. In één dag heen en weer rijden naar de Italiaanse hoofdstad was echter wat hoog gegrepen, waardoor de keuze viel op het familiepark Durbuy Adventure in de Rue de Rome in Durbuy.

Ver weg van producten, bestellingen en leveringen konden de Roscoianen zich tijdens dit extra dagje zomer ten volle uitleven. Gekleed in T-shirts met het opschrift “Yes we can” stortten ze zich vol overgave op de verschillende opdrachten. Er was voor iedereen wat wils, de sfeer was optimaal en vaardigheden die niet meteen op het werk nodig zijn, konden naar believen benut worden. De zon scheen ROSCO tegemoet in het vervolledigen van de opdrachten en de sfeer zat er weldegelijk goed in.

Dankzij deze memorabele dag staat het ROSCO team weer klaar om hun klanten de beste service ooit te bieden. Geniet samen met ons na van deze dag via de foto's.

NORDBAT

ROSCO was ook aanwezig op NORDBAT. 

BATIBOUW 2010

Foto's van BATIBOUW 2010.

Neem snel een kijkje ....

STONE EXPO 2010

Van 23/01 tot en met 25/01 kon u ons vinden op STONE EXPO te Gent.

Graag laten wij u meegenieten van enkele sfeerbeelden.

ROSCO ZAALVOETBALTEAM

29 mei 2009.
Het is zo ver, het grote voetbalgebeuren is aangebroken. Onvoorbereid trekken we ten strijde tegen de advocaten. Rond 20.30h komen onze voetballers met volle moed het sportcomplex binnen gewandeld om er nadien met opgeheven hoofd na een overwinning van 8-3 het plein te verlaten.

Toppunt van de match was de wel de speciale goal van onze Soufian; hij liep helemaal alleen richting doel, geen verdedigers te bespeuren, zelfs de keeper was uit zijn goal gekomen. Soufian stond letterlijk te wachten met de bal onder zijn voet, totdat iemand van de tegenpartij hem bemerkte. Met een brede glimlach rolde hij speels de bal in de goal. Als SUPERGOAL wordt dit zeker in de notulen genoteerd.

Nogmaals proficiat Bjorn, Walter, Hugo, Tom, Peter, Ruben, Soufian en Frank en ook dank aan onze supporters Vicky, Nadine, Nadia, Els, Melissa, Dirk, Luc, Liesbeth, Sofie en Ilse .....

Snuif hierna nog wat van de sfeer op .......

BATIBOUW 2009

Ook dit jaar zijn wij terug te vinden op Batibouw - meer bepaald paleis 6 - stand 225 en paleis 7 - stand 509.

Graag laten wij u meegenieten van enkele sfeerbeelden.