Nieuwsbrief  

Wilt u steeds het laatste nieuws, promoties ... snel ontvangen per email?

Schrijf u dan vandaag nog in op ROSCO informeert.

Archief ROSCO nieuwsbrieven


Klanten login


Nieuwe gebruiker...
nl | fr | de

Producten

Producten > VI. SCHLÜTER® SYSTEMS

SCHLÜTER® PROFIELEN Bekledingsafsluitingen op de vloer SCHLÜTER® PROFIELEN Bekledingsafsluitingen op de vloer

De afsluitprofielen, zoals de originele Schlüter®-SCHIENE, grenzen tegel -en natuursteenbekledingen af en beschermen de buitenranden ervan tegen mechanische beschadigingen. Schlüter®-RENO-profielen creëren een traploze overgang met alle aangrenzende vloerbekledingen. Onze aflsluitprofielen zijn op deze wijze de "finishing-touch" van de vloerbekleding.

Lees meer ....

 

SCHLÜTER®-BEKOTEC Bekledingsconstructies SCHLÜTER®-BEKOTEC Bekledingsconstructies

Het Schlüter®-BEKOTEC-systeem is een snel te plaatsen dunlagige, vervormingsarme en spanningsvrije vloerbekledingsconstructie. In combinatie met Schlüter®-BEKOTEC-THERM wordt een efficiënte vloerverwarming als klimaatregelende tegelvloer verkregen, die wordt gekenmerkt door een lage constructiehoogte, een korte verwerkingstijd en een behaaglijke warmteafgifte.

Lees meer ...

SCHLÜTER®-DITRA Afdichting, Ontkoppeling, Hechtende drainage, Contactgeluidsisolatie SCHLÜTER®-DITRA Afdichting, Ontkoppeling, Hechtende drainage, Contactgeluidsisolatie

Als ontkoppelingsmat en contactafdeling wordt Schlüter®-DITRA bijna 20 jaar wereldwijd met succes gebruikt. Op balkons, terrassen en in natte ruimtes wordt de bekleding ontkoppeld en langs onder verlucht dankzij de eerste capillair passieve hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN. En de contactgeluidsisolatie Schlüter®-DITRA-SOUND zorgt voor een duidelijke vermindering van de geluidsoverdracht naar naast- en onderliggende ruimtes.

Lees meer ...

SCHLÜTER®-KERDI Afdichten tegen de muur en op de vloer SCHLÜTER®-KERDI Afdichten tegen de muur en op de vloer

Schlüter®-KERDI is een afdichtingsmat in combinatie met de tegelbekleding. Als totaalsysteem wordt Schlüter®-KERDI aangevuld met afdichtingsbanden, hoeken en buismanchetten. Met de afdichtingslijm Schlüter®-KERDI-COLL voor naad- en aansluitverlijming beschikt u over een volledige afdichting uit één hand. Het vloerafloopsysteem Schlüter®-KERDI-DRAIN staat in voor de afwatering. Schlüter®-KERDI-LINE is een meerdelig, lineair afvoersysteem om inloopdouches met keramische tegels, natuursteen of andere bekledingen te realiseren.

Lees meer ...

SCHLÜTER®-PROFIELEN Bewegings-, rand-en aansluitvoegen SCHLÜTER®-PROFIELEN Bewegings-, rand-en aansluitvoegen

Met de profielen van de Schlüter®-DILEX-reeks stellen we onderhoudsvrije en functionele oplossingen voor alle relevante bewegingsvoegen in tegelbekledingen voor. Het leveringsprogramma omvat profielvarianten voor constructievoegen, veldbegrenzingsvoegen, en rand- en aansluitvoegen. Alle profielen worden tijdens het plaatsen van de tegels ingewerkt. In functie van de latere mechanische of chemische belasting van de bekleding zijn onze DILEX-profielen verkrijgbaar in diverse materiaaluitvoeringen.

Lees meer ...

SCHLÜTER®-PROFIELEN Trapprofielen SCHLÜTER®-PROFIELEN Trapprofielen

Randen van traptreden zijn blootgesteld aan hoge mechanische belastingen. Daarnaast zijn ze ook een belangrijke oorzaak van ongevallen. Door hun slipwerende en optisch opvallende uitvoering bieden Schlüter-TREP-profielen meer veiligheid op trappen. Ze beschermen de trapranden tegen beschadiging en voorkomen zo schade van de traptegels.

Lees meer ...

SCHLÜTER®-PROFIELEN Wandhoeken en afsluitingen SCHLÜTER®-PROFIELEN Wandhoeken en afsluitingen

De profielen van de serie Schlüter®-JOLLY, -RONDEC en –QUADEC  fungeren als mechanisch belastbare en decoratieve afsluitingen voor wandbekledingen en plintlijsten van tegels en natuursteen. Dankzij de verschillende kleuren en varianten zijn er talrijke combinaties mogelijk. Samen met de decoratieve DESIGNLINE- en QUADEC-FS-strips kunnen met Schlüter®-Systems smaakvolle accenten worden gelegd.

Lees meer ...

SCHLÜTER®-SYSTEMEN VOOR BALKONS Afdichting, Ontkoppeling, Drainage, Contactgeluidsisolatie, Afwateringsgoot, Randprofielen en Gootsystemen SCHLÜTER®-SYSTEMEN VOOR BALKONS Afdichting, Ontkoppeling, Drainage, Contactgeluidsisolatie, Afwateringsgoot, Randprofielen en Gootsystemen

Het Schlüter®-balkonsysteem is een omvangrijk productassortiment van Schlüter®-BARA profielen voor de randafsluiting en Schlüter®-BARIN gootelementen voor de afwatering van tegel- en natuursteenbekleding op balkons en terrassen. Het systeem is afgestemd op het drainagesysteem Schlüter®-TROBA, Schlüter®-DITRA als ontkoppeling en contactafdichting, en de innovatieve, capillair passieve hechtende drainage Schlüter®-DITRA-DRAIN.

Balkon- en terrasconstructies

Lees meer ...

VI.a SCHLÜTER® SYSTEMS BINNEN- EN BUITENHOEKEN voor RONDEC en QUADEC profielen VI.a SCHLÜTER® SYSTEMS BINNEN- EN BUITENHOEKEN voor RONDEC en QUADEC profielen

Bij het omvangrijk assortiment Schlüter®- RONDEC en Schlüter®- QUADEC metaalprofielen bieden we, afhankelijk van het profiel type, twee verschillende uitvoering van binnen-en buitenhoek aan.

Lees meer ...

OPMERKING:

De in de hoofdprijslijst vermelde kunststof imitatiehoeken voor  Schlüter®- RONDEC en -QUADEC  metaalprofielen en Schlüter®- RONDEC PRF vallen weg.

Herkenbaar aan het artikelnummer :

    Buitenhoek               E/...          bv E/RO 60 ACG
    Binnenhoek              I/...           bv I/RO 60 ACG

VI.b SCHLÜTER SYSTEMS-BEKOTEC-THERM VI.b SCHLÜTER SYSTEMS-BEKOTEC-THERM

SCHLÜTER®-BEKOTEC-THERM - De klimaatregelende tegelvloer.

Lees meer ...

VI.c SCHLÜTER® SYSTEMS-KERDI-BOARD VI.c SCHLÜTER® SYSTEMS-KERDI-BOARD

SCHLÜTER®-KERDI-BOARD - De universele plaatsingsondergrond voor tegels.

Lees meer ... 

 

VI.d SCHLÜTER® SYSTEMS-KERDI-SHOWER VI.d SCHLÜTER® SYSTEMS-KERDI-SHOWER

SCHLÜTER®-KERDI-SHOWER - Systeemproducten voor betegelde inloopdouches.
Lees meer ...